iPhone 13 serisi, kamera konusunda zirveye yaklaşamadı

DxOMark kamera testlerine giren iPhone 13 ailesi, kameradaki iyileştirmelere rağmen zirveden biraz uzak kaldı. İşte iPhone 13 kamera test sonuçları...

29 Eylül 2021 Çarşamba 12:48
403 Okunma
iPhone 13 serisi, kamera konusunda zirveye yaklaşamadı

Akıllı telefonlarda bulunan kameralar, lensler ve mobil cihazlar için görüntü kalitesi değerlendirmeleri sağlayan bir kuruluş olan DxOMark, geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 13 ailesinin test sonuçlarını yayınladı.

iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için yapılan testler, yeni iPhone'ların kamera konusunda oldukça iyi bir performans sergilediğini gösteriyor.

ZİRVEYE YAKLAŞAMADI

Ancak yine de yeni modeller, "en iyi kameralı telefonlar" listesinde zirveden biraz uzak kalıyor.

DxOMark'ın yaptığı testlere göre, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone 12 Pro Max ile iPhone 13 mini, 130 puan alarak aynı kamera performansına sahip.

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max ise 137 puan alarak, DxOMark listesinin dördüncü sırasına yerleşti.

İnternet Medyası

Anahtar Kelimeler:
TelefonIosIphoneİphone13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24