Kaymakam İhsan Kara’ya veda yemeği

Kaymakam İhsan Kara adına düzenlenen veda yemeğine Eyüpsultan Gazeteciler Derneği ve Yerel Basın Mensupları Katıldı. Eyüpsultan Gazeteciler Derneği Kaymakam İhsan Kara'ya teşekkür plaketi verdi

17 Temmuz 2024 Çarşamba 14:59
4696 Okunma
Kaymakam İhsan Kara’ya  veda yemeği

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Antalya İli Muratpaşa İlçesine ataması yapılan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara yerel basın mensuplarına veda yemeği düzenledi.

 Kaymakam İhsan Kara, görev süresince yaşananları değerlendirerek Eyüpsultan ile ilgili olarak izlenimlerini ve yaptıklarını paylaştı. Kentin potansiyeline ilişkin açıklamalarda bulunan Kara, Eyüpsultan’ın Türkiye’nin en önemli yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirterek, “Eyüpsultan gerçekten de yaşanacak ender coğrafyalardan bir tanesi. Bir cazibe merkezi.

Bu potansiyelde bir ilçede görev yapmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadım. Görevim süresince ülkemizi ve dünyayı etkileyen pandemi ve büyük bir deprem yaşadık. Kurumlar arası diyalog ve halkımızın iş birliği ile birlik ve beraberliğin önemli örneklerini birlikte sergiledik. Bizleri çalışmalarımızda yalnız bırakmayan siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ederim.’ ifadelerini kullandı. 

Kayamakam İhsan Kara’ya Eyüpsultan’a verdiği hizmetlerden dolayı, Eyüpsultan Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Yaşar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Öner tarafından plaket takdim edildi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.07.2024 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24