Kadınlara Özel ‘Boğaz Gezileri’ Başladı

Kadınlara özel ‘Boğaz Gezileri’ başladı Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul’un kalbi Eyüpsultan'dan boğazın eşsiz güzelliklerine uzanan Boğaz Gezileri’ni başlattı. İlçede ikamet eden kadınlara yönelik düzenlenen geziler hafta içi her gün yapılacak. Eyüpsultan Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Boğaz Gezileri başladı. İki hafta boyunca hafta içi her gün kadınlara özel düzenlenecek gezilerde, katılımcılara simit ve meyve suyu ikramı yapıldı.

16 Ağustos 2024 Cuma 12:27
22419 Okunma
Kadınlara Özel ‘Boğaz Gezileri’ Başladı

Kadınlara özel ‘Boğaz Gezileri’ başladı

Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul’un kalbi Eyüpsultan'dan boğazın eşsiz güzelliklerine uzanan Boğaz Gezileri’ni başlattı. İlçede ikamet eden kadınlara yönelik düzenlenen geziler hafta içi her gün yapılacak.

Eyüpsultan Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Boğaz Gezileri başladı. İki hafta boyunca hafta içi her gün kadınlara özel düzenlenecek gezilerde, katılımcılara simit ve meyve suyu ikramı yapıldı.

KAYIT YAPTIRMAK ZORUNLU

Kayıt yaptırmanın zorunlu olduğu Boğaz Gezisi’nde vapur saat 13.00'te Eyüpsultan İskelesi’nden hareket ediyor. Vatandaşların en geç 12.30'da Eyüpsultan İskelesinde olması gerekiyor.

Ayrıca 13 yaşından büyük erkek çocuklar geziye katılamazken, 13 yaşından küçük çocuklar için de kayıt zorunlu.

Boğaz gezilerine katılmak isteyen komşularımız, Eyüpsultan Belediyesi web sitesi üzerinden kayıt oluşturabilirler.

Son Güncelleme: 16.08.2024 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24