Eyüpsultan Belediyesi Ekipleri Sokaktaki Dostlarımızın Yanında

Eyüpsultan Belediyesi, sokak hayvanlarının her türlü ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalarına devam ediyor. Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından beslenen dört kedi yavrusunun bakım ve tedavileri Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

25 Temmuz 2024 Perşembe 11:25
19673 Okunma
Eyüpsultan Belediyesi Ekipleri Sokaktaki Dostlarımızın Yanında

Sokak hayvanlarının barınma, beslenme, bakım ve tedavi ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalarına aralıksız devam eden Eyüpsultan Belediyesi, sokaktaki dostlarımızın sağlıklı yaşam haklarının sağlanması adına gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ediyor.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ EV EDİNDİLER

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü kendine ev edinen ve zabıta ekiplerimiz tarafından beslenen dört kedi yavrusunun bakım ve tedavilerini gerçekleştirdi.

MİNİK DOSTLARIN MUAYENE VE KONTROLLERİ YAPILDI

Muayeneleri ve kontrolleri yapılan yavru kedilerden gözlerinde enfeksiyon tespit edilen minik dostlarımıza damla uygulaması yapıldı.

Ayrıca iç ve dış parazit aşıları yapılan yavru kedilerin tedavileri ve bakımları tamamlandıktan sonra bulundukları ortama bırakıldı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.07.2024 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24