Tuba Ünsal’ın yeni aşkı Hintli milyarder Shirish Saraf

Tuba Ünsal, Hindistan’ın en zengin iş insanlarından Shirish Saraf ile aşk yaşıyor. Bodrum’da tanışan çift, Hintli milyarderin megayatı Kalizma’da tatil yapıyor.

17 Temmuz 2024 Çarşamba 11:26
48724 Okunma
Tuba Ünsal’ın yeni aşkı Hintli milyarder Shirish Saraf

Bodrum’da tanışan ikilinin fotoğrafları önce Tuba Ünsal’ın yazar arkadaşı Barbaros Altuğ’un paylaştığı hikayede görüldü.Bu kısacık ipucu, yılın aşkının ortaya çıkmasına sebep oldu.Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ, yılın aşkını ortaya çıkardı, çiçeği burnunda aşıkların Saraf’ın mega yatı Kalizma’da birlikte tatil yaptıklarını ortaya koydu.Hindistan’ın en önemli iş insanlarından milyarder Shirish Saraf’ın tatillerini birlikte geçirdikleri mega yat Kalizma ise bir dönem Hollywood’un altın çağına damga vurmuş bir mega yat.

Tuba’nın yeni aşkı  Hintli milyarder

Hollywood’un birçok ünlü ismini ağırlayan tarihi yat, satışa çıktığında Brad Pitt almak istemiş ama Shirish Saraf’a kısmet olmuştu.

Yatın şimdiki yeni ‘first lady’si’ ise Tuba Ünsal oldu.

Eski first lady’i Elizabeth Taylor ile yeni first lady’i Tuba Ünsal’ın ortak yönleri ise her ikisinin de oyuncu olması ve her ikisinin de etkileyici mücevher koleksiyonları bulunması.

Haber; Mehmet Üstündağ 

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 17.07.2024 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24