Modanın “Oscar Ödülleri” sahiplerini buldu.

Seren Görgüzel ve İvana Sert kıyafetleriyle konuşuldu. İvana Sert moda ikonu ödülü aldı.

31 Mayıs 2024 Cuma 09:27
5529 Okunma
Modanın “Oscar Ödülleri” sahiplerini buldu.

“14. fashiontv Moda Ödülleri” sahiplerini buldu.

İvana Sert ödülünü Atatürk ithaf etti. “Atatürk döneminin moda ikonudur” dedi.

Bu yıl 14. kez düzenlenen “Holiday Estetik & fashiontv Moda Ödülleri” CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Anne ve Çocuk Sağlığı Vakfı ile Deha Platformu yararına yapılan tören, fashiontv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından düzenlendi. Gerçekleştirilen açık arttırmada toplanan bağışlar, başkanlığını Mehmet Köymen’nin yaptığı Deha Platformu aracılığı ile Türkiye’nin en köklü vakıflarından Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı’na Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine prematüre servisi yapılması ve Anadolu’daki üniversiteli gençlere eğitim bursu için bağışlandı.

fashiontv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat tarafından düzenlenen ve Holiday Estetic’in ana sponsorluğu bu yıl 14. kez düzenlenen “Holiday Estetik & fashiontv Moda Ödülleri” CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da önceki gece yapıldı. Sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yoğun ilgi gösterdiği, sunuculuğunu Selen Görgüzel’in yaptığı gecede ünlü oyuncu Tamer Levent, sanatçı Çiğdem Tunç ve eski duayen mankenlerden İsmet Özhan ile Hülya Yiğitalp Meslek Onur Ödülü aldılar. Gecenin sunucusu Selen Görgüzel “Yılın En İyi Giyinin Pop Sanatçısı” ödülünü alırken “Umurumda Değil” adlı şarkısını seslendirdi ve sahnede hem dansı hem de kıyafeti ile ilgi odağı oldu. Yılın En iyi Çıkış Yapan kadın Pop Sanatçısı ödülünü almak için sahneye gelen Melis Fis’de çok sevilen şarkısı “Kara Kedi”yi seslendirdi ve kıyafeti ile ilgi gördü. Koordinatörlüğünü Kemal Taymaz’ın yaptığı geceye destek veren sponsorlar arasında L’octone, Mint Akademi, Nova Motors ve Bernur Etiket de yer aldılar.

Ödülünü Atatürk’e ithaf etti…

Moda dünyasının renkli ismi İvana Sert ise “Yılın Moda İkonu” ödülünü Ömer Seval ile birlikte aldı. Üzeri tül transparan fosforlu sarı renk elbisesi ile dikkat çeken İvana Sert geceye eşi Sezer Dermeci ile birlikte geldi. Ödülünü almak üzere sahneye gelen İvana Sert, Ulu önder Atatürk’ün çok şık giyinen örnek bir lider ve zamanının moda ikonu olduğuna dikkat çekerek “Bu ödülü Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, döneminin çok şık giyineni ve moda ikonu olan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e ithafen alıyorum” dedi. İvana Sert bu sözleri üzerine salonda dakikalarca alkışlandı.

Geceye özel defile…

Ödül töreninde davetliler geceye özel moda tasarımcısı Mehmet Köymen defilesini de izlediler. Birbirinden şık kıyafetlerin sergilendiği defilede podyuma sevimli bir köpek ile çıkan mankenler son günlerde büyük tartışmalara neden olan sokak hayvanlarının haklarına dikkat çekmeye çalıştılar. Defile öncesinde ise moda tasarımcısı Mehmet Köymen, Deha Platformu yararına bir açık artırma yaptı. Gerçekleştirilen açık arttırmada toplanan bağışlar, başkanlığını Mehmet Köymen’nin yaptığı Deha Platformu aracılığı ile Türkiye’nin en köklü vakıflarından Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı’na Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine prematüre servisi yapılması ve Anadolu’daki üniversiteli gençlere eğitim bursu için bağışlandı.

Gecede fashiontv’nin yeni projeleri de tanıtıldı.

Fashiontv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat yeni projelerini de tanıtma fırsatı buldu. Bu projeler arasında kozmetik alanında bir dünya markası olan ve yönetim kurulu başkanlığını Ali Osman Akad’ın yaptığı L’octane ile yapılan uluslararası kozmetik üretim ve pazarlama anlaşması var. Ünlü L’octane kozmetik firması, fashiontv lisansı ve markasıyla yaklaşık dört yüz farklı üründen oluşan kozmetik ürünlerini üretip pazarlayacak. Geceye katılan davetliler bu ürünlerin bazılarını deneyimleme fırsatı da buldular. Enis Onat Fashiontv’nin diğer projeleri arsında Mint Akademi ile önce ülkemizde fashiontv Güzellik Merkezleri açılacağını belirterek, ayrıca bu yıl Kınalıada’da fashiontv Beach Club’ın açılışını yapacaklarını söyledi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 31.05.2024 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24