ANKA GÖKTÜRK'TE

Anka Göktürk'te Neler Var, Neler Yapılıyor? Gelin Duygu Hanım'dan Anka Göktürk'ü Dinleyelim...

13 Eylül 2024 Cuma 13:09
16445 Okunma
ANKA GÖKTÜRK'TE

Anka Göktürk’ü kurma amacımız, iş- yaşam dengesini sağlamak için kişilere destek sağlamaktır. Yoğun iş temposu, günlük yaşantıda karşılaşılan problemler, ekonomik kriz, dünyanın gittikçe kötü bir hal alıyor olması elbette kolektif bilinç olarak herbirimizi etkiliyor. Ancak biliyoruz ki, bu şekilde hisseden ve olumsuz düşüncelerle zihinlerimizi doldururken yalnız değiliz. Amacımız, kendini daha iyi hissetmek isteyen, kendisi, çocukları ve çalışma hayatındaki ortamını huzurlu birşekilde geçirmeyi hedefleyen, kişisel gelişim ile kendisini ve çevresindekilere etki edebilen, farkındalığını yükseltmeye çalışan bireylerin bir araya gelip , sosyalleşebileceği, özbakım yapabileceği ve iş ağlarını genişletebileceği bir topluluk yaratmak. Her hafta değişen programlarımız ile farkındalığı arttıran bir etkinlik merkezi olarak düşünebilirsiniz.

Uzaktan çalışma dünyasında, kendinize zaman ayırabilmenin önemini biliyoruz. Anka Göktürk’te gün boyunca iş ve dinlenmedengesini ideal bir şekilde sağlayabilirsiniz. Sabah erken saatlerde başlayan yoga ile güne zinde başlayıp, kahvaltı ile enerjiyi toparlayıp, konsantrasyon arttırıcı çalışma alanlarında üretkenliğinizi ön plana çıkarıp, gün içerisindeki diğer etkinliklerle ve iş hayatında olan kişilerle tanışarak network ağlarınızı genişletebilirsiniz.

Transformal Nefes ile, bireysel ve grup seansları alabilir. Her haftanın gündemi farklı olacak şekilde, farkındalık sohbetlerine dahil olabilirsiniz. Transformal Nefes, diğer nefes tekniklerinden farklı olarak, bir terapi nefesidir ve dünyada 55 ülkede uygulanan, Amerikalı Dr. Judith Kravitz’in geliştirdiği, yalnızca TBF (Transformational Breath Foundation) sertifikalı koçları tarafından uygulanan, yolculuk boyunca profesyonel koçlar ile rehberlik desteği alabileceğiniz bir sistemdir. Transformal Nefes ile öncelikle, kişinin nefes kalıbı açılır, vücutta oksijenlenme etkisi ile doğal bir detoksifikasyon gerçekleşir ve bedenden toksinler atılır, solunum kapasitesi artar. Kişi daha canlı bir görünüşe, daha taze bir cilde ve artan solunum kapasitesi ile yaşamında daha fazla kolaylıklara ulaşır. Geçmişe ait travma ve dramalar kalıcı olarak dönüştür ve yerine neşe, güven, sevgi ve coşku gelir, yaratıcılığı arttırır. Enerji ve frekans yükselerek, farkındalık daha üst boyutlara çıkar ve sonunda yaşamdan keyif alma coşkusu artar.

Düzenli olarak alınan 4-5 seans sonrasında kişinin kendisine, çevresine, işine olan bakış açısı pozitife dönüşerek, yaşamdan pozitiflikleri almaya başlar.Pazar günleri, Aile Dizimi terapi seansları gerçekleştiriyoruz. Aile Dizimi Hellinger terapisinin temelinde, bireylerin ailelerindeki bireylerle kuşaklar öncesinden başlayarak görünmez bir bağ ile bağlı olduğu düşüncesi yatar. Bu bağ, bireylerin yaşadıkları olayları, başlarına gelenleri ve psikolojik rahatsızlıkları etkilemektedir. Aile içerisinde yaşanan olumsuzluklar, aile fertlerinin DNA’larına kazınmakta ve bu şekilde nesilden nesle aktarılmaktadır Terapi, bireylerin aileleriyle içsel olarak geri dönerek ve kendi iç dünyalarında barışmalarını sağlamayı ve aile sisteminin bozulmuş yanlarını onarmayı hedeflemektedir. . “Aile sistemimizin herhangi bir parçasını dışladığımızda, hayatlarımızda benzer problemler  tekrarlarız.” Bu neden sürekli benim başıma geliyor? Devamlı aynı yapıda sorun yaşadığım insanları kendime çekiyorum, bu konuyu halletmemiş miydim? dediklerinizin temelinde, size ait olmayan ancak bağınıza ait olan bir durum vardır diyebiliriz.

Göktürk’te yaşayan kitleye baktığımızda, çocuklu ailelerin sayısı oldukça fazla. Aile bireyleri hem çocukların gelişimi ve kaliteli eğitimi için zaman harcıyorlar hem de keyifli vakit geçirsin istiyorlar. Hem çocukların katılım sağlayabileceği, hem ebevynlerin çocuklarıyla birlikte dahil olabildiği, hem de çocuklar etkinlikteyken, ebevynlere yönelik etkinliklerle ailelerinde kendilerine zaman ayırabilecekleri eğitimler organize ediyoruz. Çocuklar için drama eşliğinde yoga, temel hareket eğitimleri, hem ebevyn hem çocuklar için Sanat Terapisi ile resim atölye çalışmaları ve psikolojide yorumlama gibi gelişimi , farkındalığı ve sanatı içeren programlarımız yer alıyor.

Atölye çalışmaları, vermek istediğiniz eğitimler, sergiler, kurumsal etkinlikler, ekip toplantıları, müşteri görüşmeleriniz için saatlik, yarım günlük ya da tam günlük olarak kendi etkinlikleriniz için de mekan kiralama yapabilirsiniz.

Göktürk’te yaşamınızı kolaylıklaştıracak yoga, meditasyon, nefes terapileri, aile dizimi, reiki.. gibi spiritüel manevi alanlarda hem doğru bilgiye ulaşabileceğiniz, doğru eğitmenler ile yaşam boyu rehberlik edinebileceğiniz hizmetler  ve iş-yaşam dengesi; çocuk-ebevyn ilişkilerine katkı sağlayacak ve dengede olmanızı destekleyecek etkinlikler ve Göktürk’ten çıkmaya gerek kalmadan mekan kiralama ile sunduğunuz yetkinlikleri organize edebileceğiniz bir alana sahipsiniz.

Tüm etkinlik bilgileri , eğitimler ve güncel sergilerle ilgili bilgi almak için www.ankagokturk.com 'u inceleyebilirsiniz.

0532 468 38 18 numaralı telefondan her zaman ulaşabilirsiniz.

İnstagram : @ankagokturkbreathart

Linkedin: @ankagokturkbreathart

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.09.2024 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24