KORKUTELİ’ DE “ÖĞRETMENLER KOROSU” KONSER VERDİ 

Korkuteli 3. Eğitim Şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. 

06 Haziran 2024 Perşembe 11:14
3511 Okunma
KORKUTELİ’ DE “ÖĞRETMENLER KOROSU” KONSER VERDİ 

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Üçüncü Korkuteli Eğitim Şenliği”  ilçede coşkuyla kutlanıyor. 

Öğretmenlerin bir araya geldiği Öğretmenlerle Türk Halk Müziği Gecesi konser etkinliğinde, müzik öğretmeni Asım Öztürk yönetiminde gerçekleştirilen bütün yöreleri kapsayan türkülerin yer aldığı 26 solo,  4 koro olarak öğretmenler solo ve koro performanslarıyla, şenliğe gelen konuklara müzik şöleni yaşattılar. Birbirinden özel türkülerin seslendirildiği konserde keyifli anlar yaşandı. 

Konser öncesinde konuklara seslenen  İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak , konuşmasında eğitim şenliğinin önemini vurgulayarak sanat etkinliklerinin, yazar okur buluşmalarının, müzik performanslarının yer aldığı eğitim şenliğinin her geçen yıl üstüne daha da koyarak gerçekleşmesine özen gösterdiklerinin altını çizdi.  

Müzik öğretmeni Asım Öztürk’e çiçek takdiminde bulunarak şenlikte emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti. 

Solo ve koro performanslarıyla büyük beğeni ve ilgi gören Öğretmenlerle Türk Halk Müziği Gecesi alkışlarla sona erdi. 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24