EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak?

06 Haziran 2024 Perşembe 10:16
4263 Okunma
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, sorusu Kurban Bayramı haftasına girilirken merak konusu oldu. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi milyonlarca SSK ve Bağkur emeklilerinin gözü kulağı Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihine çevrildi.

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı ikramiye ödemeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklanan takvim doğrultusunda hesaplara geçecek. Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz." dedi.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız. Kamu bankalarımızın öncülüğünde emeklilerimize ödenen promosyonların artmasını sağladık.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24