Silahtarağa Rehberlik Araştırma Merkezi açıldı

Serdar Aksun ilkokulu’nun üçüncü katında bulunan Rehberlik Araştırma Merkezi, vatandaşların ulaşım kolaylığı da düşünülerek Silahtarağa’da yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

13 Ekim 2021 Çarşamba 09:30
721 Okunma
Silahtarağa Rehberlik Araştırma Merkezi açıldı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından inşa edilen, öğrencilerin eğitim hayatına kılavuzluk edecek Rehberlik Araştırma Merkezi’nin açılışına, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’le birlikte Eyüpsultan İlçe Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alper Asım Özer, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Levent Türkmen, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Zeki Gülter, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Yetkin Baskın, mahalle muhtarları ve öğrenciler katıldı.

REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ 4 BİN ÇOCUĞA HİZMET VERECEK

Açılışta yaptığı konuşmada Rehberlik Araştırma Merkezi’nin 4 bin çocuğa ve 16 bin aileye hizmet vereceğini ifade eden Başkan Deniz Köken, şunları söyledi:

"Rehberlik Araştırma Merkezi’nin yeri daha önce kullanımı ve ulaşımı çok zor bir bölgedeydi, o yüzden tramvayın, otobüs ve minibüslerin geçtiği bir hat üzerinde müstakil, kendilerine ait bir yer yaptık. Bu sıkıntıyı görünce müdahale etmeden duramadık buraya yerleştirdik, burada güzel hizmetler verilecek. Milli Eğitim camiasına da bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum"

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24