Oktay DTM

En iyilerin buluştuğu adres Organize perakende mağazacılıgı Ertay Balgıç'tan dinleyelım

30 Temmuz 2019 Salı 12:34
2657 Okunma
Oktay DTM

Biraz kendinizden bahseder misiniz?

Adım Ertay Balgıç. Doğma büyüme Kemerburgaz'lıyım. Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunuyum. Şu anda da Okan Üniversitesinde işletme yüksek lisans eğitimine devam etmekteyim. 2016 yılında ise lisans eğitimimi tamamladıktan sonra babam Oktay Balgıç'ın sahibi olduğu ve büyük başarılarla halkımıza hizmet verdiği perakende satış mağazalarının işletmeciliğinde kendisinin  en büyük destekçisi olarak iş hayatına atılmış bulunmaktayım.

Şirketiniz OKTAY DTM' den bahseder misiniz? Biz sizi yıllardan beri tanıyoruz ama bir de okurlarımız için yeniden tanıyalım.

OKTAY DTM 1997 yılında babam Oktay Balgıç tarafından kuruldu. İlk olarak perakende mağazacılık sektörüne Kemerburgaz'da BOSCH markasıyla girmiş olduk. Sattığımız beyaz eşya ürünlerimizin yüksek kalitesi ve sunduğumuz samimi hizmet ile kısa sürede Kemerburgaz, Göktürk ve bölgemizde bulunan tüm köylerdeki haneleri memnun etmeyi başardık. Daha sonra ikinci şubemizi yine BOSCH marksıyla İstanbul'un yükselen değeri Göktürk'te açmış olduk. İlerleyen zamanlarda Göktürk halkımızın bize ilettikleri değerli taleplerine kayıtsız  kalamayıp bölgemizde hiç bulunmayan BELLONA ve Yataş Bedding mağazalarımzıda açarak insanlarımızın kıymetli isteklerini boş çevirmemeye gayret ettik. Şu anda  Göktürk'te Belediye Caddesi üzerinde BOSCH-BELLONA-YATAŞ gibi üç güçlü marka ve üç mağazamız ile Göktürk ve çevre halkımıza en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyor ve hanelerine değer katmak için her şeyimizi ortaya koymaya çalışıyoruz.

Göktürk dışında da bulunduğunuz bölgeler ve mevcut olan mağazalarınız var mıdır?

Yeni havalimanına yakınlığı ve göç alma potansiyeli çok yüksek bir bölge olması sebebiyle 2017 yılında Arnavutköy ilçesinde Türkiye'nin en büyük BOSCH mağazasını açmanın gururunu yaşıyoruz. 520 metrekarelik teşhir alanıyla Arnavutköy'de yeni bir hayat kurup evlenecek olan çiftlere ve havayolu şirketlerinde çalışıp yeni havalimanı sebebiyle o bölgeye taşınarak yeni bir düzen kuracak olan insanlarımıza her zaman en güvendikleri marka olan BOSCH markasını en doğru şekilde ulaştırmayı amaçlıyoruz. En son olarak ise 2018 Temmuz ayında Sarıyer'de Yataş Bedding mağazamızı halkımızla buluşturduk. Göktürk Yataş mağazamızda yaptığımız satış analizlerimiz sonucunda Zekeriyaköy, Bahçeköy, Uskumruköy ve Tarabya  bölgesinden birçok müşterimiz olduğunu tespit ettik. 2018 yılında Sarıyer'de açtığımız Yataş Bedding mağazamız ile de o bölgedeki büyük bir boşluğu tamamlamış olduk.

Bu kadar başarılı satışlar yapan ve hizmetler veren mağazalara sahip olmanın sırrı nedir? Başarınızı neye borçlusunuz?

Başarımızı tabii ki samimiyete ve müşterilerimizle oluşturduğumuz karşılıklı güvene borçluyuz. Kemerburgaz / Göktürk özelinde konuşacak olursak , buranın en eskilerinden olduğumuzu söyleyebiliriz.

Biraz da firma olarak hizmet ayrıcalıklarınızdan bahseder misiniz? Mağazalarınızda sizi diğer mağazalardan ayıran özellikler nelerdir?

Bir kere BOSCH, YATAŞ ve BELLONA gibi kendi sektörlerinde en güçlü olan markalara sahibiz. İlaveten mağazalarımızda çalışan ekip arkadaşlarımızın yani satış danışmanlarımızın hepsi sektöründe en yetkin, sahip oldukları donanımlar ve müşteriyle kurdukları diyologlar ile igili ödül almış arkadaaşlarımız.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Biz her zaman halkımıza en doğru hizmeti vermek için buradayız. Çünkü biz işimizi satmak olarak görmüyoruz. Biz çamaşır makinesi satmıyoruz . Biz annelerin çocuklarına giydirdikleri kıyafetlerin en hijyenik şekilde yıkanmasını sağlamayı amaçlıyoruz.

 

Web: www.oktaydtm.com.tr

Tel: 0212 322 92 54

İnstagram:

yatasgokturk

boscharnavutkoy

yatassariyer

        

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.07.2019 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.