Metraj Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Aydın ile Röportaj

07 Ağustos 2024 Çarşamba 10:07
22140 Okunma
Metraj Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Aydın ile Röportaj
  1. Yavuz Bey bİze kendinizden bahseder misiniz?

Yavuz Aydın ben. 1984 istanbul doğumluyum. Evli ve bir kız babasıyım. Aslen karadeniz kökenkliyim. İnşaat ve Yalıtım hayatıma lise eğitimi ile başladım. Yapı ressamlığı ile başlayan sonrasında Ankara Üniversitesi Beton ve Yapı Laborantlığı ile devam eden ve hala aynı iş kaleminde hayatını kazanan devamlı pozitif gelişimeye açık ve hayatın her alanında değer oluşturan kaliteli insan ilişkileri prensip edinmiş bir şahsiyetim.

          2-Sektör ile ilişkiniz nasıl başladı?

İnşaat ve restorasyon işleri bizde aileden gelme bir meslektir. Eğitimlerinde hep bu meslek üzerine olup, Üniversite sonrasında da çekirdekten yetişme biri olarak şirket kurmuş biriyim. Metraj Yalıtım olarak 20 yıllık inşaat su yalıtımı restorasyon ve renovasyon mimarlık uygulamaları yapmış ve 3 milyon m2 den fazla uygulama tecrübesine sahip olan bir firmayız.

  1. Metraj Yalıtım Markasının bize verdiği hizmetleri anlatır mısınız?

Uygulama hizmetlerimiz:

Dış cephe boya ve yalıtım uygulamaları

Çatı yapımı ve izolasyon uygulamaları

Temel drenaj ve su yalıtımı uygulamaları

Havuz yapımı ve izolasyon uygulamaları

Bodrum ve otopark içerden negatif su yalıtım uygulamaları

  1. Metraj Yalıtım ne zamandır faaliyette olan bir şirkettir?

Bir fiil 20 yıldır inşaat sektöründe restorasyon renovasyon yalıtım ve mimarlık hizmetleri sunan yaptığı inovasyon projelerle ve bünyesinde yetiştirdiği teknik usta kadrosu ile sektörüne kaliteli insan gücü kazandıran sektöre yön veren aranan bir ltd şirketidir.

  1. Güzel referanslarınız var. Bunları nasıl sağladınız?

Kısaca sloganlarsak

  • Ekip
  • Takip
  • Sonuç

Tabii öncelikl yaptığımız işi seviyoruz işimizi ciddiye aliyoruz. İnsana ve en önemlisi iş sonrası bile sürecek uzun dostluğa önem vererek ilerliyoruz. Zaten başarı, kazanç arkanızdan koşarak geliyor.

  1. Ekibinizi nasıl seçiyorsunuz ve ekipte önem verdiğiniz değerler nelerdir?

Biz kıdemli ustlarımız ile işe yeni başlayan ustalarımıza devamlı eğitim verdirerek sektöre kazandırıyoruz. Önem verdiğimiz öncelikler ise yüksek iş ahlakı, Milli manevi değerleri, İşini seven disiplinli bireyler olmasıdır.

  1. Markanın başarı sağlamasının en büyük sebepleri sizce nedir?

En kaliteli ekip ile En kaliteli malzemeri ve En yüksek uygulama tecrübesini harmanlayarak  son teknoloji ile müşterilerimize sunmamızdır.

  1. Aynı sektörde ki diğer markalardan sizi ayıran nedir?

Faydalı maliyet sunarak önce müşterilerimizin kazanmasını sağlamak. Söz verdiğimiz gibi söz verdiğimiz zamanda işlerimiz teslim etmek. Sektöründe lider markaların uygulamacısı ve referansçısı olmak.

  1. İlerleyen süreçlerde yeni ve başka projeleriniz var mıdır?

Şuan İstanbul başta olmak kaydı ile bodrum şubemiz dahil olmak üzere şehir dışı tüm projelerimiz aktif olarak devam ediyor. Bunun yanında türkiye geneli ve yurt dışında Kıbrıs, Azerbeycan, Bulgaristan, Kazakistan gibi ülkelerde başlayacak olan projelerimizinde son anlaşma aşamalarına gelmek üzereyiz.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.