Jolly Tur Göktürk'te Açıldı.

Jolly Tur olarak; en uygun yurt içi yurt dışı otel, tur programlarınızı planlayabilmeniz için, Göktürk Çeşmebaşı Caddesi'nde Açıldı.

03 Temmuz 2024 Çarşamba 10:23
79758 Okunma
Jolly Tur Göktürk'te Açıldı.

Yaz tatilinizi henüz planlamamışsanız ya da ikinci tatili düşünüyorsanız Jolly’nin yaz fırsatları yüzünüzü güldürecek. %50’ye varan indirimler, Bonus’a özel fırsatlar ve avantajlı ödeme seçenekleri ile hayalinizdeki tatili ertelemeyin, yerinizi hemen Jolly’den ayırttın.

Yaz mevsimi geldiğinde, keşfedilecek yeni yerler ve deneyimlerle dolu bir dünya sizi bekliyor. Jolly Tur, bu yaz tatilinizi unutulmaz kılmak için birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Siz de hayalinizdeki yaz tatilini Jolly Tur güvencesiyle planlayın ve keyfini doyasıya çıkarın.

Göktürk Jolly Tur'dan aldığınız tatillerde ücretsiz transfer hizmetinin yanı sıra,  vize hizmetleri, yurt dışı seyahat sigortası ve uçak biletleri de satın alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için Göktürk Jolly Tur Ofisine Bekleniyorsunuz.

instagram: @jolly_turgokturk 

Telefon: 0212 812 1013 / 0545 154 30 50 

Adres: Göktürk Merkez, Çeşmebaşı Cd. No: 51 /A, 34200 Eyüpsultan/İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.07.2024 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.