GÖKTÜRK DERGİSİ 26. SAYISI OKURLARI İLE BULUŞTU.

Göktürk Dergisi’nin 26. Sayısının Kapağı Yurtdışı Eğitim Danışmanı Ebru Doğdu Oldu.

24 Temmuz 2024 Çarşamba 11:07
84783 Okunma
GÖKTÜRK DERGİSİ 26. SAYISI OKURLARI İLE BULUŞTU.

Eğitimden modaya, güzellikten sağlığa, kültürden tarihe, astrolojiden spora ve daha birçok içeriği olan Göktürk Dergisi’nin 26. sayısı sizlerle. Bu sayıda kapak konuğumuz Yurtdışı Eğitim Danışmanı, İngilizce Öğretmeni, Hürriyet Gazetesi Yazarı, UfedLondon Kurucusu ve Ebru Doğdu ile Eğitim Programının Yapımcı ve Sunucusu Ebru Doğdu oldu. 

Ebru Doğdu ile yapılan dolu dolu röportajın yanı sıra, Yılmaz Taş'ın tarih yazısı yine sizleri geçmişte yolculuk yaptıracak. Avukat Gizem Can'ın yazısından, Fatih Günal ile Astrolojiden, Sevinç Yılmaz'dan yemek tariflerine kadar uzanan yolculuklarda okuyucumuza her alandan bilgi sahibi olacağı bir dergi daha ulaştırmış olduk. Sağlık, beslenme, psikoloji, müzik, moda, magazin ve daha birçok farklı alanda uzmanlığı olan kişilerle yaptığımız röportajlar ile merak edilen soruları cevaplandırmaya devam ediyoruz. 

E-Dergiyi Okumak için;
TIKLAYINIZ!

@gokturkdergisi

İletişim:
0212 322 17 07
0541 271 24 48

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.07.2024 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.