Belgin Dal'dan Yeni Yazı "Suyunu Değiştir, Hayatın Değişsin."

İçtiğiniz Su Hayatınızı Ne Kadar Etkiliyor? Alkali Su İle Tanışana Kadar Anlayamayacaksınız.

07 Ağustos 2024 Çarşamba 09:53
28867 Okunma
Belgin Dal'dan Yeni Yazı "Suyunu Değiştir, Hayatın Değişsin."

Alkali su çok sayıda yararı olduğu söylenmekte olan, bilhassa kilo vermeyi isteyenlerce  ve bağışıklık sisteminin güçlendirmesi sebebi ile merak edilmekte olan bir konudur.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren içecekler arasında yer alan bu mucizevi suyun zayıflattığı ve bedende ki hastalıkların şifasında öneminin olduğu bilinmektedir. Suyun ideal olan pH değerini ve saflığını koruması için alkali olması gerekir. Bu suyun vücutta temizliğe yaradığı, zayıflattığı, vücuttaki pH değerini koruduğu gibi pek çok faydasından bahsediliyor.

Alkali Su Nedir?

Satın alınan suyun paketinin üstünde pH değerinin yazdığını bilirsiniz. Bu o su içindeki hidrojen miktarının göstergesidir. İçindeki hidrojen miktarının yüksek olması demek pH değerinin yüksek olduğunu gösterir. Bu da suyun bazik olduğunu gösterir. Bir su, alkali su mu yani pH değeri yüksek mi değil mi nasıl anlaşılır?

Şişenin arka kısmında yazmakta olan pH değeri 7’nin üstündeyse bu suyun alkali olduğunu göstermektedir. Yani su bazik özellik taşımaktadır. Eğer suyun pH miktarı 7’den küçükse su asidiktir demektir. Eğer tam 7’yse o su nötrdür. PH değeri 7 olsada hazır suların yüzde 90 ı ölü yüzde 10 u canlı sudur. Bedenimizin şifası için canlı suya ihtiyacı vardır.

Alkali Suyun Yararları

Bu mucizevi su baz özelliği gösterdiği için vücutta yer alan toksinleri atmaya yarar. Bu, vücudu temizlediğini göstermektedir. Bu su, vücutta yer alan zarar taşıyan maddeleri daha hızla atmaya yarar. Sindirim sistemin daha düzen içerisinde çalışmasını sağlar. Ayrıca vücudun pH değerini de düzenler. Cildin beslenmesine yarar, yaşlılık belirtisini azaltmakta olup tenin güzelleşmesine yarar. Hücreler daha hızla yenilenir ve pH değeri sağlandığı için bağışıklık sistemi güçlenir. Ödemlerin oluşumunun engellenmesine yarar. Zararlı hücrelerin atılmasına ve ödemin atılmasına yaradığı için zayıflatır.

Rainwater Su Arıtma Sistemleri düşük ORP değeri sayesinde; hem içmek hem de sağlıklı ve lezzetli çay kahve ve yemek yapmak için kusursuz bir seçenektir. Hiper filtrasyon yöntemiyle yeniden yapılandırılmış, emilimi yüksek, hidrojen bakımından zengin, antioksidan özellikli bu canlı su, vücudumuzu daha sağlıklı bir duruma getirir. Günlük yaklaşık 2 lt. içme suyunuzu bu canlı su ile değiştirdiğinizde, vücudunuzu günümüzün endüstriyel beslenme alışkanlıkları nedeniyle olası asidik durumdan alkaliye çevirebilirsiniz.

Alkali Su için şifalı taşları kullanabilirsiniz. Tabiki her taş kullanılmaz . Örnek Aragonit taşı, Malahit taşı ve Ametist taşının suyu içilmez . Aragonit taşın da kurşun minerali vardır . Malahit taşında bakır minerali vardır . Bakır ve kurşun minerali ağır metaldir. Ağır metal birçok rahatsızlıkların sebebidir . Ametist taşında lityum minerali vardır ve lityum mineralini Hipertiroit hastaları kullanamaz . Bundan dolayı taşlar ile alkali su hazırlar iken taşımızın taşıdığı minerallere dikkat etmeliyiz .

Şifalı taşlardan oluşan ve bilimsel araştırmalardan geçen Alkali Su çubuğunu kullanabilirsiniz.

Danışınız; 0542 261 41 00 / Belgin Dal

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24