KALEM FESTİVALİ ''PENFEST'' 9 KASIM’DA ÇIRAĞAN SARAYI’NDA KAPILARINI AÇIYOR.

11 Eylül 2024 Çarşamba 11:09
2422 Okunma
KALEM FESTİVALİ ''PENFEST'' 9 KASIM’DA ÇIRAĞAN SARAYI’NDA KAPILARINI AÇIYOR.

Türkiye'nin ve dünyanın ilk kalem festivali PENFEST bu yıl 9-10   Kasım tarihleri arasında Çırağan Sarayı'nda 5. kez  düzenlenecek festivalimizle ilgili  ekte bültenimizin yanısıra  markakalem.com kurucusu Faruk Atalar'ın online röportajı ve görselleri yer almakta.

Başladığı günden bu yana pek çok yazar, siyaset ve günlük yaşamdan kalem severin ilgiyle ziyaret  ettiği festivalimizde mücevher kalemlerden, micro art sanatıyla ince ince kalemlere işlenen sanatlar, günlük hazırlama workshopları gibi pek çok özel etkinlikle ziyaretçiler buluşma fırsatı yakalayacak. 

18 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan Festivalimizde 100 TL'den- 400 bin TL 'ye kadar dünyaca ünlü pek çok markanın seçkin kalem ve ürünlerinin yanı sıra uluslararası sanatçı ve zanaatkarlar da  festival boyunca ziyaretçilerle bir arada olacak.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.09.2024 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24