Galatasaray yeni sezonu Kemerburgaz'da açtı

Galatasaray, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

05 Temmuz 2024 Cuma 17:19
581 Okunma
Galatasaray yeni sezonu Kemerburgaz'da açtı

Galatasaray yeni sezonu Kemerburgaz'da açtı

Galatasaray, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen idman, dinamik ısınma ve koşu çalışmasıyla başladı.

Üç grup halinde 8'e 2 pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, topa sahip olma çalışmasıyla tamamlandı.Batshuayi ilk antrenmanına çıktı

Fenerbahçe ile biten sözleşmesini uzatmayan ve Galatasaray'a transfer olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi yeni takımı ile ilk antrenmanına çıktı.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24