Acun Ilıcalı Yarın Akşam Dünyaevine Giriyor.

Yarın akşam Esma Sultan Yalısı'nda evlenecek olan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı. Çiftin davetiyeye "Lütfen sosyal medya olmasın" notunu düşmesi dikkat çekti.

03 Eylül 2024 Salı 09:49
14180 Okunma
Acun Ilıcalı Yarın Akşam Dünyaevine Giriyor.

Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra gönlünü Ayça Çağla Altunkaya'ya kaptıran ve yıllardır gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Acun Ilıcalı, yarın akşam dördüncü kez nikah masasına oturacak.

SOSYAL MEDYA YASAĞI

Ünlü çift yarın akşam Esma Sultan Yalısı'nda nikah masasına oturacak. Dördüncü kez nikah masasına oturacak Acun Ilıcalı, yakın arkadaşlarının olduğu küçük bir grupla düğün yapmayı planlıyor. Siyah renge olan düşkünlüğüyle bilinen Acun Ilıcalı ve Altunkaya çifti düğün davetiyesi olarak da siyah ışıltılı bir model seçti. Davetlilerin siyah kıyafet giymelerini isteyen çiftin düştüğü "Lütfen, sosyal medya olmasın" notu da dikkatlerden kaçmadı.

HAMİLELİK İDDİASI

Öte yandan Ayça Çağla Altunkaya'nın bebek beklediği çiftin bu yüzden nikah yaptıkları ileri sürülmüştü. Gazete Magazin'e yaptığı açıklamada hamilelik iddiasını yalanlayan Altunkaya "Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin" diyerek sitem etmişti.

Yarın akşam evlenecek olan Acun Ilıcalı'nın davetiyesi ortaya çıktı

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24