YOL ORTASINA KOYSAYDINIZ

Göktürk sokakları ne çekiyorsa basıboş çöp bidonlarından çekiyor.

03 Ekim 2024 Perşembe 12:14
2175 Okunma
YOL ORTASINA KOYSAYDINIZ

Başıboş diyoruz çünkü gelişi güzel bırakılan bidonlar ya yaya yolunu zapt ediyor ya da neredeyse caddenin ortasına konuyor.
İşte onlardan biride Istanbul evlerinin hemen karşısında Turgut Özal İlk Öğretin okulunun önünde sergilemiyor. Koca cöp kutusu neredeyse cadde ortasında. Yer bulunamadığından mıdır yoksa işgüzarlıktan mı bilinmez koca konteynır adeta caddesinin ortasında.
Araç trafiğini tamamen
tehlikeye atan hatta gece saatlerinde yola tasan kısmıyla felakete davetiye çıkartan bu çöp kutusunun gözden kaçmış olması da dikkat çekici.
Görenlerin "utanmasalar caddenin ortasına koyacaklar" denilen çöp kutusunun en kısa zamanda uygun bir yere taşınması bekleniyor.
Cadde ve sokaklara yerleştirilen devasa çöp kutuları bu yerleşim yapılırken sadece kafalarda ki soru işaretlerini gidersin diye konulduğu için bazı yerlerde yayalara bazı yerlerde de araç sürücülerine sıkıntı yaşatıyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24