Arcadium Çarşı'nın Sevilen Mekanı; Bahri Ocakbaşı

Bahri Ocakbaşı sadece yemek yenen bir mekan değil, aynı zamanda bir buluşma noktası.

04 Temmuz 2024 Perşembe 12:47
63358 Okunma
Arcadium Çarşı'nın Sevilen Mekanı; Bahri Ocakbaşı

Bahri Ocakbaşı, adını ustası Bahri Usta'dan alıyor. Bahri Usta'nın titiz seçimiyle hazırlanan etler, misafirlere sunulmadan önce özenle marine ediliyor ve ateşte mükemmel bir şekilde pişiriliyor. 

Arkadaşlarınızla, ailenizle veya iş arkadaşlarınızla bir araya gelip keyifli sohbetler edebileceğiniz bir ortam sunuyor. Masalar arasında dolaşan güler yüzlü servis ekibi, size evinizdeymiş gibi rahat hissettiriyor. 

Mekanın dekorasyonunda da Bahri Usta'nın kişisel dokunuşları var. Her ayrıntıda ustalığın ve özenin izlerini görebiliyorsunuz. 

Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini modern bir anlayışla sunmasıyla, her kesimden ziyaretçinin beğenisini kazanıyor. Arcadium Çarşı'nın en sevilen mekanlarından biri olmasının yanı sıra, Bahri Ocakbaşı'nı ziyaret edenler buradan lezzet dolu bir deneyimle ayrılıyorlar.

Bahri Ocakbaşı, damak tadına ve kaliteli zaman geçirmeye önem veren herkes için mutlaka keşfedilmesi gereken bir adres.

Rezervasyon ve Bilgi için;

Telefon; 0212 322 50 05 / 0541 480 10 10

instagram: @bahriocakbasi

Adres: İstanbul caddesi Arcadium avm, Göktürk - İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.07.2024 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.