Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriyeli bir göçmenin 7 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği haberi ilçeyi ayağa kaldırdı. Gece, olaya tepki göstermek için toplanan kalabalık bazı araçları ters çevirdi, iş yerlerini ateşe verdi. Olaylara 14 emniyet mensubu ve 1 itfaiye eri yaralandı. Suriyeli şüpheli gözaltında. Cinsel istismar olayının şüpheli ve mağdur tarafından 9 kişi, Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise mağdur çocuk, kardeşleri ve annesinin devlet korumasına alındığını açıkladı.

Kayseri'de 7 yaşındaki çocuğa taciz gerginliği: Araçları ters çevirip, iş yerlerini ateşe verdiler - 1

Çıkan olaylara vatandaşlar yabancı uyruklulara ait iş yeri, araçlar ve evleri ateşe verdi, 

Kayseri'de 7 yaşındaki çocuğa taciz gerginliği: Araçları ters çevirip, iş yerlerini ateşe verdiler - 5

Olaylara yardım etmek isteyen 10 polis memuru yaralandı.

Kayseri'de 7 yaşındaki çocuğa taciz gerginliği: Araçları ters çevirip, iş yerlerini ateşe verdiler - 9

Olaylar devam ederken Kayeri Valisi Gökmen Çiçek "Sizden rica diyorum, Allah rızası için herkes evlerine gitsin, Devlert gereğini sonuna kadar yapacak" diyerek vatandşlara çağrıda bulundu.

Olayın yaşandığı mahalleye giden Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın "O şahsın ve ailesiyle ilgili sınır dışı dahil her türlü işlemlerinde size söz veriyorum" dedi ve kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı.

Kayseri'de 7 yaşındaki çocuğa taciz gerginliği: Araçları ters çevirip, iş yerlerini ateşe verdiler - 11

ÇOCUK, KARDEŞLERİ VE ANNE KORUMA ALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı mağdur çocuk, kardeşleri ve annenin devlet korumasına alındığını açıkladı.

Bakanlık açıklamasında, “Uzman ekiplerimiz tarafından çocuğa ve ailesine yönelik psikososyal destek süreci başlatılmıştır.Bakanlık olarak dava sürecine müdahil olarak suçlunun en ağır cezayi almasının yakın takipçisi olacağız..” denildi.

Vatandaşa domuz eti yediren Köfteci Yusuf'un İstanbul'daki bazı şubeleri boş kaldı! Vatandaşa domuz eti yediren Köfteci Yusuf'un İstanbul'daki bazı şubeleri boş kaldı!