Göktürk Dergi ve Gazetesi

Sosyal medya orucunu bozan Dilan Polat, cezaevi günlerini anlattı

GÜNDEM

Sosyal medya hesabından kendisini destekleyenlere teşekkür eden Dilan Polat, cezaevi sürecinde neler yaşadığını da paylaştı.

"Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından tutuklanan Dilan Polat, geçtiğimiz ay tahliye edildi.

MASAK raporunda para ticaretiyle ilişkisi olmadığı ve sadece reklam yüzü olduğu öğrenilen Polat'ın tahliyesinin ardından eşi de serbest kaldı.

Engin Polat'ı karşılamaya giden Dilan Polat, sosyal medya orucuna girdiğini ve paylaşım yapmayacağını söyledi.

Ancak Polat, daha fazla dayanamadı...

SOSYAL MEDYADAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR

Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın da tahliye edilmesinin ardından sosyal medyada hesabından takipçilerine teşekkür etti. Polat paylaşımında, "Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Polat, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Sesimi çok duymak isteyenler olmuş. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Mesajlarınız için, binlerce mesajlar. Şöyle bir göz gezdireyim dedim. Ama, hani böyle bir anda da olmuyor. Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim.

CEZAEVİ GÜNLERİNİ ANLATTI

Dilan Polat yine sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda, hayranlarının çok sorduğundan bahsederek cezaevinde yaşadıklarını anlattı.

Polat paylaşımında, "46 kiloyla çıktım. 49 kiloyum. Beni seven insanlar hiç konuşma diyor. Konuşmayı da düşünmüyorum. Önüme bakmak istiyorum. Çocuk, evlat... Tüylerim ürperiyor. Dile kolay. Hep Milan'ı görürdüm. Milan'ı okula kaydettirdiğimi.

Uyanırdım hep dua ederdim. O görüler, 1 saatti cam arkasından. Her pazartesi. Dokunamazdım. Her koğuşa geldiğimde bayılırdım. Hala unutamadım, ömür boyu da unutamam. Evlat bambaşka. Milan bir kez bana sen çok kötü annesin, gelmiyorsun demişti. Çok zordu, her bir saniyesi." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.