Göktürk Dergi ve Gazetesi

Eyüpspor'dan Ak Parti'ye ziyaret

GÜNDEM

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammed Vanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Eyüpspor'dan Ak Parti'ye ziyaret
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammed Vanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Asbaşkan Fatih Kulaksız, "Eyüpsporumuz Eyüpsultan ilçemizin en önemli markası ve en büyük sivil toplum kuruluşu. Göreve geldiğimizden beri Eyüpspor’umuzu siyaset üstü bir zemine taşıyarak, bütün Eyüpsultanlılar’ın birleşip desteklediği bir marka haline getirmeyi başardık. Bununla birlikte sportif anlamda da camiamızın hayal ettiği yer olan Süper Lig’e taşıdık. Geldiğimiz bu seviyede en önemli ihtiyacımız ve tek eksiğimiz Eyüpspor’umuza yakışır butik, modern bir stadyum konusudur. İlçemizdeki tüm siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri el ele verip; gerek büyükşehir ve ilçe belediyemiz, gerekse Spor Bakanlığı’mız ile gerekli temasları kurarak yeni sezona yetiştirmemiz gerekiyor." ifadelerinde bulundu.



"Vanlıoğlu'ndan Tam Destek"

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammed Vanlıoğlu: "Eyüpspor’umuz bizim göz bebeğimiz. Stadyum konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız, gerekli temasları kuracağız. Hep birlikte Eyüpspor’umuz için elimizden geleni yapacağız."dedi.

Asbaşkan Kulaksız, Misafirperverliğinden dolayı Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammed Vanlıoğlu’na teşekkür etti. ikas Eyüpspor’umuzun formasını hediye etti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.